Lageroptimering


Lageroptimering.Står du og mangler plads? Eller har andre logistikudfordringer som du ønsker nye øjne på?

Proces- og Lageroptimering er vores speciale.


Mangler du pallepladser, og overvejer om du skal bygge til, eller benytte fjernlager, uanset vil det være store investeringer eller besværlige og store logistiske udgifter. Vi har måske en løsning til dig.


Skal du indføre nyt lagerstyring, kan der være mange overvejelser:

lotstyring, FIFO, konsignationslager, lokationsbenævnelse, sampluk, 

stregkoder, og meget mere, kontakt os gerne for sparring for idéer.


Kravspecifikationen er et utroligt vigtigt værktøj for succes, hvor alle aspekter i vareflow, indretning, fremtidssikring og de mindste detaljer er belyst.

Alle faktorerne hænger sammen når vi indretter lageret.

Skal du bygge nyt lager?

Så er der de helt almindelige faktorer at tage med i overvejelserne, men noget man ikke tænker så meget over endnu, så er det fremtidssikring af eventuelle mulige kapacitetsforøgelser i forhold til hvilke type vare, frekvens, vareflow, bemanding, og hvilken type truck der er bedst egnet i en given lagerindretning.

Mangler en lagerbygning 50cm i bredden kan det betyde at man bliver meget begrænset i valg af indretning af lageret, i forhold til kapacitetsforøgelse.

Har vi noget erfaring med det, ja desværre, så har vi tit oplevet at man ikke kan vælge en indretning med en kapacitetsforøgelse som er helt optimal på grund af nogle centimeter, men heldigvis har vi også hjulpet mange kunder til mere kapacitet og bedre vareflow.
Hos Lagereksperten går vi sammen med kunden om at levere tilpassede, komplette logistikløsninger. Igennem en lang række af kvalitetsprodukter indenfor transportudstyr og lagerinventar, kombineret med mange års erfaring på logistikområdet, hjælper vi vores kunder med at optimere lagerdrift og samtidig reducere omkostninger. Dobbelt ABC-analyse kan give dig et overblik så du hurtigt kan rydde op på lageret for gamle varer, og placere de aktuelle varer korrekt i forhold til plukruter og køreafstande.Aisle Master er en hurtig og fleksibel kontravægtstruck som kan køre i smalle gange, som alle kan lære at køre, og kan give dig 50% flere pallepladser på dit lager.

Vi er specialiseret i Aisle Master fra Combilift, underviser i brugen, og udlejer fører ved større lagerflytninger.
Verdens bedste fuldautomatiske palleanlæg med en helt unik styring, som prismæssigt alligevel kan konkurrere med andre anlæg.


                     Award-Winning Technology

Manufacturing & Supply Chain: Best Supply Chain Innovation 2022 :   Moffett Automated StorageUnder et virksomhedsbesøg i Kolding mindede en meget erfaren lagerchef mig om "muscle memory", og hvor er det vigtigt hvordan farver og skrifttyper har betydning for hvad det er vi ser og husker.

På et pallelager med en traditionel lokationsbenævnelse og placering kører trucken tit forbi lokationen, stopper op, og kører tilbage til den rigtige lokation. Husk en lokationsopmærkning der giver mening for dit vareflow, og for truckførerne, kan være energibesparende og tidsbesparende.


Flere kunder på tværs af brancher, rådfører sig med os hvad enten de står til at skulle investere i et helt nyt logistikkoncept, eller kan se værdien i at optimere enkelte dele af deres eksisterende. Vi skal ikke sælge et produkt, men en løsning, som for vores kunde er den helt rigtige løsning lige nu, og samtidig er fremtidssikret.

Med vores samarbejdspartnere tilbyder vi rådgivning og implementering af alle typer anlæg, fra den enkelte reol, til store fuldautomatiske anlæg.

 

"Grøn" lageroptimering er vel bare lageroptimering, spar tid, kørsel, håndtering,

men trucken fra EDIA fra Mitsubishi har taget "grøn" lageroptimering til et helt nyt niveau.

Spar energi med 360` styring.

klik billede for mere info.

Som nyansat logistisk specialist hos TotalTruck A/S på Fyn, ønsker jeg kontakt til alle firmaer, som vil være åbne over for nye innovative koncepter inden for lager og materialehåndtering, og selvfølgelig også hvis at man vil vide mere om kvalitetstruck og serviceaftaler.

Påtager mig store som små projekter fra nybyggeri, procesoptimering, materialehåndtering til korrekt lokationsopmærkning.

Projektledelse fra start til slut, og så lidt mere. 

Få input fra 30 års erfaring med et enkelt opkald. :)  

V Card

Du er velkommen til at skrive til os her i formularen.

 
 
 
 
unsplash